Sånger Från Andra Sidan Havet

I år vill vi skämma bort Lilla Beddinge med att ha en riktigt festlig invigning på Lilla BeddingeCopyright: Lilla Beddinge Teater Teater. För att fira har vi bjudit in två gästspel från Gotlands länsteater och från koreografen Nidia Martinez Barbieri. Föreställningarna spelas som två akter. Första akten är TANGIBEL och andra akten är Sånger från Andra sidan Havet.

Sånger från Andra Sidan Havet

En musikalfavorit i konsertant version om människor i förvandling. Vi är stolt
a över att kunna presentera Länsteaterns gotländska version av verket på en scen i Lilla Beddinge. ”Finns det en bättre värld på andra sidan vattnet, där båten lägger till. Är det dit jag ska åka, för att hitta mig själv?”

”Songs For a New World” är en angelägen föreställning för Länsteatern på Gotland.
Varför? Jo, förutom att sångerna är fantastiska i sig, så handlar den om något för oss gotlänningar (och sommargotlänningar) centralt; Är världen annorlunda på andra sidan vattnet? Texterna är översatta med upphovsmannens tillstånd och placerade i en miljö som är vår, på var sida om vattnet. Här är dom nu; den assimilerade flyktingen med sin mörka historia, den övergivna kvinnan fången mellan att hitta sig själv och botox, den rädde mannen med sin boja av patriarkala förväntningar och den kyskhetsinstängda ballerinan med sin ångande lust.

På scen: Tove Vahlne, Ylva Nordin, Vilhelm Blomgren och Rasmus Mononen

Musiker: Mathias Lundqvist, Jonas Olofsson och Björn Rothstein.
Översättning & Regi Thomas Sundström
Musik & Text Jason Robert Brown
Originally Produced by the WPA Theatre, New York City, 1995 (Kyle Renick, Artistic Director)
Original Orchestration by Brian Besterman and Jason Robert Brown
Presented by arrangement with JOSEF WEINBERGER LIMITED on behalf of MUSIC THEATRE INTERNATIONAL of New York.
Biljetter köpes direkt på teatern!